La Campanya

Rercicla vidre y guanya el premi al municipi de la Comunitat Valenciana que més vidre recicla a les festes de Moros i Cristians.

La campanya

Concurs de dibuix escolar

La Reconquesta del Vidre ha arriba

Aquest 2017, Ecovidrio posa en marxa per a tots els municipis adherits a la campanya el ja llegendari concurs “La reconquesta del Vidre”

Trenta i dos minicipis de la Comunitat valenciana competiran per ser el municipi que más vidre recicla durant les tradicionals Festes de Moros i Cristians. Perquè la batalla siga el més justa possible, els kilos de vidre que els festers reciclen durant les festes seran ponderats amb el nombre d’habitants del seu municipi.

Al finalitzar l’any, tots coneixerem què municipi alça el trofeu d’aquesta victòria. El municipi que ho façaserà el vencedor de la Reconquesta del Vidre i se li farà entrega del trofeu d’aquesta imparable batalla, així com d’um xec per valor de 3000 euros per a l’organització d’actes de les pròximes festes de Moros i Cristians

ELS XICOTETS RECICLADORS TAMBÉ PARTICIPEN

Tots els xiquets de primària del municipis que lluiten per la freconquesta del Vidre podran participar al heroic concurs de dibuix infantil i conquistar un dels nostres meravellosos miniglús.

3 dibuixos de cada municipi serran seleccionats per a ser votats mitjançant aquesta web. Els 3 dibuixos més votats, de cada categoria, es portaran un miniglú personalitzat per a continuar reconquistant el vidre a la seua casa. A més, el dibuix que més vots tinga entre tots, formarà part de la imatge de la campanya del pròxim any.

 

UNEIX-TE A LA CAMPANYA, RECICLA MOLT DE VIDRE I PORTA AL TEU MUNICIPI FINS A LA VICTÒRIA

 

QUE COMENCE LA RECONQUESTA!!!